Új hozzászólás Aktív témák

  • szabferi

    tag

    válasz Plata #12161 üzenetére

    Tetryon beamek voltak elfekvőbe (semmilyen extra, még az első karakteremről ilyen mindenféle szedett-vedett kék beam), abből tettem fel 6ot a mirror vo'quv-ra - azé mirror, mert még az ingyenest se tudom kiváltani, mivel ez a nyavajás KDF főnök azt mondja beszéljek a battlemasterekkel a szintlépéshez, azok meg nem mondanak semmit (gyanítom végig kéne vinni az első pár küldetést hogy működjön az előléptetés rendszer - vicc, mert ez is csak a KDFné van igy, FED meg Roma doffos kariknál nem volt ilyen).
    A beameket FAWal meghajtom, hadd ne kelljen célozgatni....

    Partgen mellett döntöttem, szóval bedobtam egy Gravity wellt meg egy riftet, auxra adtam energiát, de nem úgy tűnik hogy ebből lesz nekem DPS :) Gondolom kell majd kombózni más aktiv skillekkel, de hát csak egy SCI station van, a főkariból meg csak debuffok jönnek.
    Végül is kiesett belőle annyi DPS mint a többi karinak a budget buildjeiből (2800 DPS, 2000et csináltak a petek amik a hajóval jöttek, a maradék 800 meg jött a hangulatvilágításra szolgáló beamekből meg SCI skillekből :) )

    Viszont ezt a vukit vezetni halál, olyan mintha nem lenne manőverező hajtőműve mert még kanyarodni se lehet vele... de legalább jó nagy és elég strapabíró, még advanced kristályon se esett szét, pedig még a kristályrobbanást is bekaptam vele ahogy kell. Mer ahogy hofi is mondta, "ezzel támadni.... az igen. Na de ezzel menekülni....".

    De végülis ha kb AFK csinál annyit mint a többi karim a mozgalmas escort gameplayyel, akkor végülis a célnak megfelel.

    ui: petek DPsét lehet mással is növelni azonkívül hogy szerzek drágább állatkákat a hajóra? (sok sok diliért :) )

Új hozzászólás Aktív témák