Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco

    aktív tag

    válasz FireKeeper #9485 üzenetére

    Számból vetted ki a szót, bár egy ideje érett a dolog, kicsit megviselte a lelkemet amikor 12 karakternek kellett beszerezni helmsman, inspirational leader, wingman commander traitet, mondván minden karival játszok, és régen tényleg játszottam is velük, attól függően mihez volt kedvem. Manapság az első 5-6-on kívül a többi már tényleg csak farmolásra jó.

    Írtam egy nagyon hosszút, de igazából magánügyem mit hol melyik karit fejlesszem és melyik marad farm karakter, meg a kutyát sem érdekli rajtam kívül így inkább töröltem. De megértem a problémád, 12 karakterem van most max szinten dobozos, lobis hajókkal lobis szettel vagy 5000 zenes packos hajókkal, és ennyivel lehetetlen lenne fejleszteni 14-re, és kihúzni a spec tree-t ami kb 60 szintlépést fog igényelni, szóval kb a fele visszaminősül farm karakternek, advanced stf dili farm és ec farm ha van lehetőség, és ennyi.

    Fentiről jut eszembe, nagyon durva plusz statok lesznek a specialization tree-ben, el tudom képzelni milyet lő majd egy elite stf-en a borg ha olyan statot kapunk, hogy gugolásnál 2mp-enként 250 hp heal.
    Az meg oké hogy a devek bénák, de god módban tolni a bemutatót, mert ahogy mondta, anélkül az első npc-n nem tudna továbbmenni, vicces :)

    A másik, intel t6 phantom, tegnap ahogy néztem milyen buildem legyen rajta, olvastam újra el a képességeket, a rajtam misselt lövés csökkenti a tac és intel boff cd-ket (persze közös cd alá nem mennek) de azért ez kicsit durva.

Új hozzászólás Aktív témák