Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz Tulku #152794 üzenetére

    Breitling és IWC tokoz is, de manapság már van pár sajátja Breitlingnek, IWC-nek meg mindig is voltak saját szerekezetei, csak az olcsó óráiba tett egyebet. Szóval tokozónak hívni őket kicsit erős, főleg az IWC-t.

    Bár kedvencem az volt, amikor az újgazdag, órához nem igazán értő barom elkezdte fikázni az Omegámat, hogy abban csak egy ETA van, és nem saját szerkezet, bezzeg az IWC, persze abban az IWC-ben, ami rajta volt, szintén csak ETA volt ;)

    (#152792) 7s26c: gyári szerviz 2-3-4x annyiba kerül, mint egyéb helyen. Értéktartás szempontjából szerintem nagy eltérés nincs, ha normálisan volt elvégezve a szerviz. Eladásnál a gyári szerviz, a gyári nemzetközi garanciával azért nyilván plusz pontot jelent. De ez akár már több, nem gyári szerviz után is történhet.
    Ha jól elvégzett munka, akkor tökmind1 ki csinálja.
    Amiben eltérés van, hogy még a jobb, nem gyári órások is szeretnek ezt-azt kihagyni költségcsökkentés címen, ami a gyári, előírás szerinti szervizben benne van. Nem cserélnek teljes tömítés szettet, tokcsövet, koronát, rugót, stb, hisz "még jó a régi"...

    [ Szerkesztve ]

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák