Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    Az első hét nálunk is érdekes beszélgetéseket eredményezett.

    több példából csak egy pár :

    1., Olyan fejhallgatótt keresnek ami hifire is jó de legyen rajta mikrofon. Legyen AKG.
    Mondom a kedves vevőnek, hogy nem ismerem a teljes AKG palettát, de azt tudom, hogy az AKG ''normálisabb'' hifi fülesin nincs mikrofon. Valszeg gyárt professzionális (nem számítástechnikában és nem otthoni felasználásra szánt) fülest mikivel de a vevőre ránézve egyből gondoltam, hogy nem adna ki érte több 10ezret. Nem értette meg... amit mondtam neki, elment, hogy majd a másik boltban biztos talál ilyet. A másik, hogy nem tudok AKG-t beszerezni és nem is szándékozom 1db-ért elmenni ha lehetne, mert a kutya sem keresi rajtunk az ilyen füleseket általában.

    2., Intel Core2Duo proci azonnal... E6600-os vagy nagyobb... Mondom, hogy vagy nincs nyitva a nagyker vagy még nekik sincs így karácsony után. Nem érti mire célzok...

    3., 2ms-es LCD monitor 19''-os azonnal... 80ezer alatt. Olyan kritériumok aminek nem tudok megfelelő monitort ajánlani. Ami van az 3-4ezerrel többe kerül mint a tervezett összeg. Vevő sokalja... Ráadásul ez a nagykeres készletes dolog itt is érvényes. Nem csak a kiskerek készlete fogyott le a karácsonyi hajtásban de a nagykereké is. Mit nem lehet ezen felfogni???


    Kedves vásárlók ezeket el kell fogadni. Ha új autót veszek akkor hiába van a zsebemben a 3-4 millió nem biztos hogy van olyan autó egyáltalán az országban. Vagy ha van a szalonban ilyen akkor is még gyalog kell hazamennem mert azt még forgalomba kell helyezni. Tudom, hogy durva hasonlat volt de az még kevés, hogy ha van pénz a zsebben.

    Én örülök a legjobban, ha az éppen keresett termék van a polcon. De most jan. elején nem így van, el kell fogadni. Ráadásul az árak percről percre változnak. Senkinek sem jó, ha nálam 10ezer az a dolog ami már máshol 8ezerért van a listában... habár nincs nekik de 98%-ban inkább azt mondják, hogy tudnak várni 1-2-3 napot... Szal a készletes dolog is elgondolkodtató.

Új hozzászólás Aktív témák