Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz FoxiestFox #64390 üzenetére

    Így nézett ki a beszélgetés:

    lugosi: Aktív hangfalból valami komolyabbat nem árultok? Audioengine A sorozatból esetleg? Egyedi beszerzést lehet? :) Szegeden nem találtam olyat aki árulná.

    én: Nem árulunk hangfalat, de egyedi beszerzés lehetséges lehet...

    lugosi: Megtennéd, hogy erre egy árat kalkulálsz, hogy mennyiért tudnátok adni, ha beszerezhető? [link]

    én: Utánajárok.

    én: Amit linkeltél az aktív hangfal ugye? Inkább európai gyártótól tudnánk behozni, Amerikából pl. bonyolult. Dali?

    Valószínűleg itt kezdődött a félreértés. Én úgy értettem Európai gyártó termékét mint pl. a Dalí márkájú hangfalat be tudjuk hozni. Lugosi valszeg úgy értette Európai forgalmazótól be tudjuk hozni amit kért.

    lugosi: Nagyon köszönöm!

    Én a nagyon köszönömöt úgy értelmeztem, mint mikor vásárlás nélkül kimegyek a boltból egy köszi sziával. Nagyon köszönöm... hogy utánakérdeztél, de ragaszkodom az eredeti elképzelésemhez.

    Ezzel én le is zártam a dolgot.

    ...Ezután sokáig csend...

    ...majd...

    lugosi: A hangfalakkal kapcsolatban jutottatok valamire?

    én: Ott azt hiszem annyiban maradtunk, hogy Európából éppen tudunk behozni de Amcsiból nem a vámolás miatt. De ezt írtam is nem? :U :F

    lugosi: Nem írtad. Mennyibe jönne ki?

    de mint fent is látszik már írtam

    lugosi: Még mindig nem írtad meg, hogy mennyiből jönne ki a hangfalpár.

    én: Konkrétan melyik? Mert ami téged érdekel az Amcsiból lenne és onnan nem vállaljuk, hogy behozzuk. Az egyéb európai márkák mehetnének kezdetű hozzászólásomra pedig nem írtál semmit. Szóval most akkor nem értem, hogy mire vársz ajánlatot. :U

    lugosi: Azt nem írtad, hogy másik márkát, csak azt, hogy Európából tudnátok behozni. Ebből azt gondoltam, hogy ugyanazt.
    Audioengine 5+ lett volna, egyébként 8 hazai forgalmazót találtam, ezért gondoltam hogy megoldható a beszerzése. Arra gondoltam, hogy ha már, akkor inkább ismerősnek menjen a forgalom.
    De ha nyűgös, hagyjuk, megnézem a többi forgalmazót.
    Így kicsit nem értem a :U szmájlit.

    ezután jön az, hogy nem kell nekünk a pénze, meg, hogy nem erőszak a disznótor majd viszi máshova, meg, hogy ez nem lett volna szívesség stbstb...

    Szóval már az elején megmondtam, hogy Audioengine-t nem tudunk behozni, felajánlottam alternatívaként a Dalí márkát ami felett 2x is elsiklott. A félreértés ott kezdődött mikor elértette a gyárat forgalmazónak. A futunk még egy kört arra vonatkozott, hogy még egyszer megpróbálom keresztülvinni az amcsis behozatal ötletét a kollégákon, mert láttam, hogy mindenképpen az kéne neki. Nem leereszkedő kereskedői attitűd volt mint ahogy ti értékeltétek. És nem vagyok kereskedő, kereskedelmi cégnél vagyok webshop admin, termék fotós, meg ilyesmi és segítek, ha tudok. Legalább is eddig így álltam hozzá. :((

    [ Szerkesztve ]

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák