Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz kovaccss #72223 üzenetére

    A vastagított betűvel szedett részen szó szerint sokkolódtam. Ismerek pár túlsúlyos embert, de egyiket sem láttam még ennyit enni. Két lángos meg banán reggelire? És éppen elég (vagy inkább nem). Ne haragudj, de ez abnormális és örülj neki, hogy még nem estél holtan össze. Téged spirálszerűen rángatnak lefelé a rossz szokásaid az életedben.
    Akármennyire is nem vagy képes elfogadni azt, amit a többiek írnak, nem az élelmiszereknek, a multiknak, meg a rotschildeknek kell megváltoznia, hanem neked.

    Biztos vagyok benne, hogy egyik problémád generálja a másikat és valamelyik pedig a depressziód kulcsa. Voltam már én is nagyon padlón mentálisan, hát nem kívánom senkinek. Aljasabb nagyon sok mindennél. De rajtad világosan látszik, hogy mentális problémád van (az asztmával, allergiával nem nagyon tudsz mit ketdeni, max. tompítani). Ehhez kapcsolhatóan pedig kórosan el is híztál. Ez pedig biztosan hozzájárul a többi betegséged és allergiád súlyosbodásához. Nem próbállak meg rábeszélni a változtatásra, mert másnak sem sikerül, mert te vagy saját magad legnagyobb akadálya.

    Amúgy meg igaza van a többieknek, minden lakás eladható. Valaki biztos pont olyat keres, mint a tiéd, mert abban lát fantáziát, hogy felújítsa. Annak idején mi is így kerestünk lakást, hogy minél lelakottabb legyen.

    Plusz tényleg elmennék egy pszichológiai kivizsgálásra. Nem bántásból mondom, hanem tapasztalatból. Velem csodákat tett.

Új hozzászólás Aktív témák