Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz Pho3bus #81998 üzenetére

    En tizesben lakom, volt ido mikor szinte minden hetvegen furtak faragtak. Mi is felujitottunk. Szolni kell-e nem tudom, mi kiraktuk, de nyilvan nem lehet mindent percre megtervezni. A szakik mondtak, ha szoltak nekik ok abbahagytak. De kaptunk mi is szoveges uzenetet a liftben, ennek ellenere ami nem nyomdakepes.

    Masreszt nezz szet a kornyezetedben: boltban, utakon, tomegkozlekedesen, munkahelyen. Kurva sok taho, feszult, ideges ember van, es van aki nem az.

    Lehet a szakinak a toke tele van, hogy labujjhegyen kellene furnia, mert minden tarsashazban van egy-ket-tiz gyerkoc, meg aki ejszakas, beteg stb... a beton meg viszi a hangot. Es ha egesz heten ezt hallgatod, hogy nem lehetne-e kesobb, meg maskor... Biztos te is voltal mar ugy, hogy valaki felbaszott, es te a kovetkezo usert egeszben lenyelted, az meg pislogott..

    Ket gyerkoccel ateltunk mar hasonlot, jobb a bekesseg elve alapjan mi leleptunk delutanonkent, babakocsiban elaludtak elobb utobb. A kisebbik mikor szuletett, akkor szigeteltek a melletunk levo hazat. O meg a mai napig osszerezzen (10 eves) a falfuro hangjatol. Na ott aztan hiaba szoltal volna.

    A fuvet a toltes oldalaban, a haz korul, az onkormanyzat, nyaranta rendre 6:10-6:30 kozott kezdi el nyirni..:) Azzal se lehet semmit tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák