Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz SirRasor #82004 üzenetére

    Nos először az elsőre: ez egy kerámiacsőrendszer, ami 150-170°C -ra melegíti a benne áramló levegőt. Oké, akkor nézzük a hőlégsterilizátort: [link]

    idézet: " 1.5 to 2 hours at 160 °C"

    tanulság: kevés ideig van ott a levegő, hogy ki tudja fejteni a hatását. Kísérlet: kapcsold be a sütőt 200-250°C-ra. Dugd be a kezed. Meddig bírod? Még csak a szőr se perzselődik meg egy ideig.

    Ha mindenáron légtisztítót akarsz, szerintem ha valami szűrőset veszel, ami össze is gyűjti a szálló port az a legjobb, a kerámiás pont nem gyűjti össze, nem égeti el csak kicsit megpörköli a port :). Van ami párásít is.
    Lásd Edigital honlp.

    Xm3/óra és akkor látod, hogy X óra alatt átforgatja a szoba levegőjét.

    Gyerkőcökre: saját tapasztalat, szerintem teljesen random ki hozza haza (tömegközlekedés, szupermarket: sok ember kicsi helyen), ki mit kap el, és hogy jelentkezik, kicsi nátha, köhögés, vagy láz. Nekem például legtöbbször elmegy a hangom.... Nem csak a levegő, hanem a közös tér, eszközök, bútorok, játékok távirányító, minden lehet a forrás, mindent nem tudsz fertőtleníteni, és nem is biztos, hogy jó, ha egy steril környezetben nő fel a gyerek.
    A gyerkőcöket meg csak akkor nem viszik a bölcsi/ovi/isi-be, mikor már igen nagy a baj. Ha kicsit köhög vagy folyik az orra, egy PAnadol reggel és bírja a napot :) közben meg fertőz :(
    HF vírust néha elkapom, néha nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák