Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz pilóta #87002 üzenetére

    A média az média. Lásd az alkohol példát. Azért hoztam fel, hogy kb annyira megbízható a média egy dolog súlyos, vagy súlytalan megítéléséről. Vagy lásd a politikai dolgokat. Na ott túltolja mindkét oldal. Ne is erről beszéljünk. Ahogy én látom a világ "becsicskult" a vírustól, minden ország bezárkózik, nincs az az erős gazdasági lobbi aki felül tudná ezt írni, rávenni bárkit is, hogy á ez csak egy kis nátha menjen tovább a gazdaság a termelés. Hogy mik lesznek a végső számok, azt majd meglátjuk de nem most.
    Hazánkban nem lehet tudni a számokat, nem tudjuk itt Szegeden is mi újság van. Ez mind pletykára, konteó gyártásra rémhírek terjesztésére sarkallja az embereket, mert az ember ilyen kell neki fogódzkodó, támasz, magyarázat bűnbak stb.. (lsd. vallás). Tudva, akármilyen Eurostat kimutatásból, hogy igen ramaty a magyarok általános egészségi állapota, egészségügyi mutatója, itt úgy tarol majd a vírus, hogy azt el se tudjuk még képzelni. Főleg ez a laza szűrési protokoll miatt is. De hogy ezzel is mi a célja a kormányzatnak, hogy titkolózik, az rejtély habár sejthető.

    A korosztályos eloszlás érthető, ezt több forrásból is lehet tudni, hogy a 65 éven felüliek a fő veszélyeztetettek, de mint írtam, azon országoknál jóval ramatyabb a magyarok egészségi állapota. Nálunk lentebb fog menni ez a határ, szinte biztos vagyok benne nálunk az 50-felfele lesz az. Láttam német és magyar 65 évest. Az egyik energikus aktív utazik, a másik meg mint aki halálán van.

    Itt egy térkép, a koronavírus hazai eloszlásáról:

    [link]

    Nagyítható ott már a hivatkozott cikkek információk is megjeleníthetők, de így is látható, hogy az ország minden részén jelen van a vírus és hogy ez mikor robban csak idő kérdése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák