Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz pilóta #87004 üzenetére

    Hogy is volt a Churchill mondása:
    "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok”

    Másrészt ez egy elméleti szám, Kínában sikerült megfogni egy régióban, igen drasztikus lezárásoknak köszönhetően, de attól még újra felütheti a fejét akár máshol is Kínán belül. A fertőzöttben benne van a tünetmentes is, aki ugyanúgy képes fertőzni.
    Elég csak megnézni hazánkat, hogy minden régióban van, mindenhova eljutott már valahogy az elmúlt egy hét folyamán, úgy hogy már él a maradj otthon szabály, és üresek is az utcák.
    A kormányzati oldalon van említve ez a 60-70%, de ez csak becslés. Nem tudjuk, hogy az önkéntes otthonlét ezt mennyire befolyásolja. A koreai példa pont azért nem jó, mert ott szinte mindenkit teszteltek, így idejekorán elkülönítették őket.
    Ők olvasták ezt a cikket az elkülönítés fontosságáról:
    [link]
    Akik nem ezt az utat választották lásd Anglia, Olaszország, Vuhan, Irán ott nagyon gyorsan elindult a vírus terjedése, és ott is rájöttek, hogy a társas érintkezés csökkentése és a szűrés oldja meg a problémát.

    Az meg, hogy nálunk mi lesz passz. Mi a hibrid megoldást választottuk, otthon maradunk de nem szűrünk.Lásd a kisvárdai eset is mutatja ez nemigen jó a tökölés a szűréssel.

    Térjünk ide vissza szeptemberben, akkor majd látjuk mi jött be.

    Lehet túl aggodalmaskodunk, volt már rá példa lásd atomerőművek, oszt most Németország megfullad a barnaszén égéstermékétől..

    Mint írtam valami miatt a világ mégis a bezárkózást választotta, szinte egyöntetűen, függetlenül kinek milyen média van a kezében, vagy milyen társadalmi rend van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák