Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Veatta #88384 üzenetére

    nem oktató vagyok , csak 100k+ A korlátlan tapasztalat és gyakorlatilag olyan szezon sosem volt 18 éves korom óta , hogy ne lett volna motorom ( itt most nem simsonra gondolok)
    És tévedsz ha azt gondolod hogy "T" betűs oktatás során az oktató majd ilyeneket fog mondani. nem azzel foglalkozik, csak azzal hogy szabályosan közlekedj.
    martonx-nek nem ( a klasszikus jogosítvány szerzős) motoros oktatásra kéne menni, ha már menni akar, hanem vezetéstechnikai tréningre, amit jogosítvánnyal már rendelkezőknek tartanak. és ott megtanitanak, hogyan kell jól fékezni , kanyarodni, az ellenkormányzás lényegére, hogyan kell használni a féket kanyarodás közben (és mikor és melyiket és mért épp azt és nem a másikat stb) Ezekről és még sok más hasonlórol nem fognak szólni az jogsiért folyó oktatáson, ellenben azért igen, hogy a zebra előtt ,a járdán bámészkodo gyalogos előtt miért nem lassított/ állt meg , noha az lehet át se akar ott menni.
    Na ezzel meg a vezetéstechnikai tréningen nem fognak foglalkozni, mert majd átmegy ha tud :D
    martonx: el fogsz tudni indulni bakkecskezes nélkül indulni.. ráérzel a kuplung fogáspontjára, ezt ugyis meg kell szokni, mert minden motoron más, noha kb ugyanott van. ez kb 3 indulás és utána megvan. A fékkel ugyanez van. egy tanács: ha teheted, olyat vegyél amin már van ABS . Megtanultam én is fékezni ABS nélkül ,( mert régebben nem is volt) de azért jó hogy van mostmár. Meg van az a biztonság érzés, hogy bármi van, rámarkolhatsz bármilyen keményen, nem fog megcsuszni, Volt már hogy működésbe lépett nálam is, és nem 100+ feletti temponál kellett, hanem városban, mikor nem adják meg a Neked járó elsőbbséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák