Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz solena #88397 üzenetére

    A kiugráshoz is kell rutin, nehogy a ménes a zsoké nélkül ugorjon ki. Ezt tényleg nem a jogsi megszerzése közben oktatják.
    Egy bátortalan, "újrakezdő" motorost miért kell lebeszélni egy vezetésoktató igénybevételéről. Dudásnál kifizet 3-5 órát, ott van a motorosnak a binztonságérzet, hogy egy segítő mellett visszaszokik a kétkereű forgalomhoz és a gép kezeléséhez.
    Ettől szerintem nem lesz az a hamis biztonságérzete, hogy a Bükkben is hoz egy 120-as átlagtempót. Aki bizonytalan, meg se fogja közelíteni a határt.

    Ami meg országúton mezőgazdasági szezonban vigéckedik, az magára vessen, kerek számától függetlenül. A csomó traktor, ifa, kombájn hordja fel a sarat az útra, egy kanyarba két kerékkel beleszállsz ütemesen, van egy kis por, nincs az a rutin, amivel megfogod és a sebességnek köszönhetően nem is érzékeled előre, hogy a megfelelő sebességre lassíthass.
    Nem kell ehhez sok, csak sima országúti tempó (90-100 km/h) olyan kanyarban, aminél 60-as tábla van.

    Autósként figyelem a tükröket, a körülöttem lévő forgalmat. Ennek ellenére van olyan motoros, akit nem veszek észre, egyszerűen az autós forgalom tempójához képest lényegesen gyorsabban közeledik. Városban futárok, motorosok, autópályán a sportmotorosok.

    De továbbra is azt vallom, hogy egy balesethez általában két hülye kell.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák