Új hozzászólás Aktív témák

  • Slapy

    aktív tag

    Nem tudom ti milyen bölcsiket néztek és miket hallotok... Születés előtt beiratni? Azt meg hogy? Olyan papírokat kell leadni, bemutatni jelentkezésnél amik csak születés után állnak rendelkezésre...(sőt volt ami csak fél éves korában jött meg)!
    Mi állami bölcsibe irattuk be a gyereket, 1éves volt amikor jelentkeztünk, 1.5évesen kezdte is (februárban lesz 2éves a kislányunk) és nem azért mert helyhiány miatt nem volt hely hanem mert akkor indult a csoport!
    12fős csoportok vannak és 2kisgyermek nevelő és 1 dajka van a 12 csöpséggel!
    Féltünk picit és lelkiismeretfurdalásunk volt hogy ilyen korán "beadtuk" , de nagyon jó döntésnek bizonyult!!! Imád a bölcsibe járni, szereti az ott lévő felnőtteket és nagyon elvan a gyerekekkel! Sokat fejlődött, nem önző már,stb... Teljesen kúltúrált bölcsi, szépen felújított, külön meseszobával!
    4-5szörös túljelentkezés? beszélgettünk a bölcsöde vezetővel, azt mondta nagyon max kétszeres szokott lenni, idén(tavaly) viszont pont annyi jelentkező volt amennyi hely! Hozzáteszem ez egy olyan bölcsi amit, babás-mamás csoportokban elég sokan ajánlanak, azaz felkapott!

Új hozzászólás Aktív témák