Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz l@czko #4327 üzenetére

    vannak idióták az utakon...
    anno én derékig kint lógtam az autóból és próbáltam elmagyarázni egy vadbaromnak a szelestei - király u sarkánál. hogy jobb kéz szabály van, és neki van elsőbsége...istenbarba csak erősködött, hogy molecula kedves a balfasz, mert el akarja engedni a jobbról jövőt... kb. 1,5 perces veszekedés után belátta, hogy nekem van igazam.

    de magyaráztam már körforgalomban bicajozva autósnak, hogy attól, hogy ő az erősebb, még nem kell elütnie - erre beszól egy gyalogos (40 körüli férfi), hogy ott a bicikliút (aminek teljes íve még nem is volt készen) - lekanyarodtam mellé, és udvariasan közöltem vele, hogy sokasodjon és szaporodjon az anyukájával, és a felnőttek dolgába ne szóljon bele...ezután még hozzátettem, hogy jobb ha nem pofázik, mert megállok (idézem:) elverlek, hogy nem kelsz fel többet.

    De motoron is rendszeresen próbálnak meg elcsapni - pusztán csak azért, mert ők a nagyobban. Egy faszi azt is elmagyarázta nekem, hogy ne hápogjak, mert ott a padka húzódja le oda, és akkor ő rendesen ki tud kanyarodni :((( intettem neki a kezemmel, ezután még azt is kikérte magának...

    Sajnos ez a magyar vezetési mentalitás - erősebb és nagyobb vagyok, nekem van elsöbbségem.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák