Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz corinne #5677 üzenetére

    Szerintem a kötprogomat illetve a dokumentációmat nem fair módon mindig lepontozta.

    Az EK-diagrammomban pl mindig talált hibát, de csak annyit, hogy a felét pirossal bekarikázta. A kérdésemre, hogy mi a hiba csak annyit mondott, hogy nézzem meg az előadásjegyzetben, neki nincs idee kijavítani több 100 dokumentációt. A második dokumentációmban olyat is hibának talált amit az elsőben nem, és fordítva. Ezek alapján a dokumentáció javítása eléggé hasraütésre tűnt nekem.

    A kötprogban pedig lehetett plusz pontokat kapni dolgokért. Nekem 8 táblám volt, 550 rekordom illetve minden termékhez beszúrtam a saját lementett képét iPon-ról (kb 150 termék). Ezekre nem adott 1 plusz pontot se, amikor meg mertem kérdezni, hogy hogyé a pluszpont annyit mondott, hogy neki teljesen mindegy hányat ad, és adott 1-et az egészre.

    De amikor még pár héttel kötprog leadása előtt is meg mertem kérdezni dolgokat, azokra is az volt a válasz, hogy az elvárások fent vannak neten. Pl "lényegesen több feltöltőtt valós adat". Kérdésem: Mennyi a lényegesen több? 150? 1500? A kérdésemre megint az volt a válasz, hogy fent van neten.

    De ezek csak 1-1 apró dolgok, amikból kb másik 100 volt a félés során.

    Elsősorban az volt vele a bajom, hogy egész félévben pökhendi kiskirálynak tűnt, aki mindenki felett áll és ő tesz nekünk szivességet, hogy bejön órát tartani.

    A ZH-kat aránylag jól értékelte, bár a -1 óra SQL-nél nagyon hiányzott a "nyaralása" miatt.

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák