Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz abridabri #13000 üzenetére

    A "legjobb" inkább a 160 ezres UPS.

    Alapesetben úgy megy ez, hogy hazaviszed bedugod a UPS-t a hálózatra egy napot töltöd (24 óra) ezután már rádughatod az eszközeidet gép + monitort.

    Ezek a UPS-ek amiket linkeltem USB-s kapcsolaton keresztül kommunikálni tudnak egy a gépre telepített szoftver segítségével és ha az áramszünet tartós akkor a PC-t szabályosan le tudja állítani még az előtt hogy a UPS lemerülne - ha nem vagy a gépnél épp, hogy manuálisan leállítsd -

    Amit ajánlottak UPS az pont, hogy nem a legjobb számodra annyiban jó hogy szinuszos a kimenete de a technológiája miatt - ONLINE dupla konverziós - HANGOS. Az ilyen UPS-ek szerverk mellé vagy irodába valók.

    Azért "hangos" mert a technológiából fakadóan - folyamatosan az akkukról megy a fogyasztók táplálása tehát az UPS eközben folyamatosan tölti is az akkukat és ekkor megy a hűtése is és ezért van hangja, ellentétben az offline vagy line interaktív modellekkel amik csak akkor "hangosak" amikor áramszünet miatt bekapcsolnak.

    +1 Pubszon ez a gép újonnan közel 1 millióba kerülhetett úgyhogy nem az UPS-en spórolnék. Nem feltétlen kell a 160 ezreset de újonnan a 73 ezres CP vagy amit ajánlottak használt is jó megoldás ÚJ akkukkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák