Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    Sziasztok,

    Visszaolvastam kicsit, alapvetően én is NAS (QNAP TS-464, 4x6TB WD Purple) védelme, lekapcsolása majd áram visszajövetelekor visszakapcsolára érdekében akarnék UPS-t venni, plusz akkor már rékerülne a router+modem, de ezek nem sok áramot kérnek.

    Az Eaton 5E 850i USB úgy tűnik jó lenne, népszerű árukeresőn is, itt is bőven ajánljátok, NASnál a nem szinusz hullám output sem lesz gond stb. Erősen túlméretes, de mindegy, az eggyel kisebb csak marginálisan olcsóbb. Egy dolog ami idegesít benne így látatlanban (ha már a sípolása kikapcsolható, úgy olvastam itt), hogy az USB-B port az elején van. EZ mekkroa hülyeség. :F

    Nézegettem az APC Easy UPS szériáját is, de ezeknél a kisebbeken nincs USB port, a nagyobbakon van de az akksi nem cserélhető user által elvileg, szóval ezeket elvetettem.

    Ami még szóba jön CYBERPOWER VP700ELCD. Ez 40k, szóval drágább, de tetszik ez a kijelzős dolog az elején, plusz a 4 Schuko miatt nem kell extra elosztót vagy átalakítót venni hozzá, szóval a tényleges árkülönbség kevesebb mint 10k. Akksi cserélhető benne, ha jól olvastam.

    Na és itt jön a kérdés: Hol lehet csereakksit venni a CP VP700ELCD modellhez, tudja valaki? Még a gyártó oldalán sem találtam meg a hozzá való csereakksit, google keresés még angol ynelvű találatok közül is valahogy kevés relevánsat dobott fel, magyar oldlaról meg nullát gyakorlatilag. Vagy csak én vagyok a béna? Az Eaton meg APC modellekhez sokkal egyszerűbbnek tűnik akksit találni.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák