Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz #19482368 #101766 üzenetére

    Igen, csak a UPC is megoldja a bridged módot, a DIGI is, akkor a Telekom miért nem tudja? Mert meg lehetne az IPTV mellett, egyszerűen nem akarják, és lehet, pont ezért, mert több lenne a probléma a hozzá nem értésből adódóan, pl. hogy az 1-es LAN-ba a saját eszköz, sok olyan van akinek már ez is kihívás, hogy adott LAN-ba tolja.
    Ebben mondjuk igazad van, hogy a biztonsági frissítésekhez talán korábban jut a szolgáltatói eszköz, bár pl. egy ASUS-on nem egy nagy kihívás frissíteni a firmet, de ez is olyan, hogy ha nem ugrik fel akkor ugye nem sokakat hoz izgalomba a téma.
    Ha nem célorientált a támadás, akkor védekezni is könnyebb ellene, mert jellemzően ugyanazt az x lyukat keresik az eszközökön, és mi akik itt beszélgetünk szerintem egy ilyen általános biztonsági réses dolognál ha másnak van 10, nekünk kapásból 5...
    Szóval egy a lényeg, a nagyobb szabadság jó is lenne, meg nem is...
    Na de biztonságtechnikai témának megálljt parancsoltak:D
    (#101772)gombilaci1:
    A DMZ-s szolgáltatói eszköz NAT-ol, és nem egyszer láttunk már olyat, hogy valahogy elfelejtett hirtelen működni a DMZ, és egy csapásra elérhetetlenné váltak az eszközök.
    Na meg hibakeresésnél is egyszerűbb, arról nem is beszélve, hogy néhány eszközben a DMZ-n se megy át feltétlen minden port, egyesek le vannak tiltva.
    A v6 pedig egyrészt a jövő, másrészt van olyan, hogy v6-on kevesebb ugrást megyek egy hoszt irányába, így alacsonyabb és stabilabb a ping.

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák