Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    Tanácsot szeretnék kérni, mert 2 hónapja hiába küzdök, hogy a lakásba hozzák a házban (ablakom alatt) lévő optikai kábelt (jelenleg a borzasztóan lassú ADSL-jüket használom). Budapest, Zugló.
    Decemberben az üfsz-on biztattak, hogy rendelhető nálam, de az volt a "probléma", hogy az T-nél nyilvántartott címemben nem szerepelt a házszám utáni "/A" (időközben a házunkhoz építettek egy blokkot, a lakcímkártyámon sem szerepel a /A, de a T elkezdte külön házként nyilvántartani a két részt, mindegy is). Emiatt elutasították az első megrendelésemet, de ezt már megoldottuk, átvezették a nyilvántartásban, az előfizetésemnél megjelent a /A az online felületen az adataimnál.
    Ezután januárban az ügyfélszolgálatos tanácsára megrendeltem ismét online, azonnal kaptam a visszajelzést, hogy "munkatársuk 3-5 munkanapon belül keresni fog" - ennek több mint egy hónapja. (Az már említésre sem méltó, hogy az üfsz-os is megígérte, hogy "hétfőn vagy kedden felhívom", de egy hónapja nem hív vissza, ha megpróbálom az üfsz-on őt kérni, mondván, hogy vele kezdtem el, személyesen nem lehet kapcsolni.)

    Időközben újra hívtam az üfsz-t, türelmemet kérték, hogy 30 napjuk van rá, ezt telt le a minap. De 2 hete írásban is elküldtem egy kérdést az üfsz-nak az online felületen, hogy mikorra várhatom a bekötést. Ott is azonnal jött sz SMS, hogy megkeresésemet regisztrálták, hamarosan jelentkeznek, de nem is válaszoltak azóta sem, nem hogy bárki keresett volna.
    A lépcsőházi dobozba már van lakás bekötve, tehát nem arról van szó, hogy nem kötik még a területet.
    Bementem személyesen is egy T pontba (az még a 30 nap lejárta előtt volt), ahol a munkatárs szintén csak annyit tudott mondani, hogy türelmemet kérik.
    Persze hétfőn megint hívom az üfsz-t, és kezdem előről egy vadidegen ügyintézővel, és megpróbálom macerálni a folyamatot.
    De azon kívül, hogy "türelmes vagyok", tudok bármit tenni, hogy elérjem a bekötést? Van valami okosság vagy trükk?
    Mert valahogy nem érzem úgy, hogy csak várnom kell, az idő megoldja ezt.
    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák