Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz #32577792 #52601 üzenetére

    Huawei beltéri: sok sd adással (jelenlegi, és már egy éves) firmmel akadozás, ami idegesítő. Táv minősége gagyibb, képminőséggel nem volt gond.

    Kaonmedia beltéri: semmi problémát nem találok, csak hagyni kell egy napot "magához térni", a képe minta szebb lenne sd-ben és hd-ben is, mint a huaweinek. Táv sokkal kulturáltabb minőség, a kedvenc csatornák sorba rendezhetők, amit nem is felejt el.

    Nálam egyértelműen utóbbi nyert.

    Utóbbihoz nem adnak hdmi kábelt, előbbihez igen (mondjuk, kb. 1,5K értékű kébölre gondolj).

    Ha családi házban laksz, arra számíts, hogy arra a csőre, amin az elektromos kábel megy a házba, nem hajlandóak felszerelni a tányért. Én viszont nem voltam hajlandó megfúratni a 30 év garis tetőfedést, inkább megegyeztem a szerelővel alternatív ügymenetre.

    Mindigtv-nél egy jobb dolog volt: informatívabb az elektronikus műsorújság, mint a T-Sat-nál, a minőség (és csomagban az ár is) viszont - pláne, hogy van egy nagy rakás hd adás is - utóbbinál meggyőzőbb. Telekom IPTV van szüleimnél, annál a T-Sat minden tekintetben jobb képet ad. (Náluk gyakran kockásodik a kép optikai hálózat mellett is, és a hd sem olyan meggyőző.)

    UPCD is volt két évig, nem volt vele különösebb gond (az még nem hd-s volt, így tökéletes összehasonlítás részemről nem lehetséges), a T-s komplex csomag szimpatikusabb volt.

    T-Sat-nál most hétfőn jeleztem, hogy akadozós a huawei beltéri, nagy meglepetésemre kedden már érkezett a kaon. Szóval nekem az üsz-tal sincs különösebb gondom.

    Remélem, tudtam segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák