Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szabogabor10 #10455 üzenetére

    miért vagy még náluk? Mert jelenleg akkor is ez ad a legtöbbet/legjobbat a lakóhelyeden?
    nem tudom, ennyire hardcore torrentező vagy, vagy milyen sávszélesség nem elég? 40/5-ös nettel (még várom a 60-ra emelést) teljesen elvagyok, tudok várni 5-10 percet, hogy leérjen egy film. Nem forgalmazok le havi többszáz GB-ot.
    Mikor időnként ingadozik a sávszélesség, mondjuk visszaesik 5/1-re, ha csak netezek fel sem tűnik, és ezt halál komolyan mondom.. akkor szoktam észrevenni, ha több lapos böngészés, vagy HD youtube indulna, és szaggat, vagy valamit nekiállok letölteni.
    tudom, nem jó azt látni, hogy más szolgáltató (ha lenne) ugyanazért a pénzért ötször, tízszer annyit adna.. de ez pont ugyanolyan, mint a magyar mobilszolgáltatók - ha bárki bármilyen külföldi tarifát néz (megtettem egy időben én is), akkor szinte hihetetlen, hogy mi megy itthon. Mégis kiválasztjuk a legkevésbé rosszat, és túléljük.

    A MobilTV meg nekem egy nagy "segítség", sokszor nem jutok TV közelébe, de megnéznék egy-egy meccset, műsort, filmet. Én tudok örülni neki, akkor is, ha nem kapásból 50 csatornát adnak a képembe, persze jó lenne minél több. Csak ez az "édeskevés" olyan tipikus hozzáállás -> ami van, az mindig sz.r, mert mi szeretjük sajnálni magunkat.

    De dühöngj nyugodtan, csak semmi értelme.. :)

    https://hardverapro.hu/apro/mazzer_major_83mm_151c_kessel/hsz_1-50.html "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák