Új hozzászólás Aktív témák

  • dvd24

    senior tag

    válasz TheSoloenOne #21487 üzenetére

    Hogy a viharba ne?

    Én is meguntam, hogy vagy nego vagy classic M1A-s rifle builddel rohangál mindenki aki dpselni akar, szóval két setupom van még ezeken kívül ami tökéletesen alkalmas heroic nehézségre csapatba és solozni is.

    A mostani kedvencem egy shield+liberty kombó, még nincs teljesen kiforrva de ami must have hozzá az a táskára adrenaline rush talent, chestre intimidate, 5 helyre +armor, 1 helyre meg weapon damage, másodlagosoknak meg bármi ami dps növelő (CHC, CHD, HSD, a liberty miatt még a weapon handling is hasznos lehet).

    Technican specializáción kell menni a két skilled az artificer hive és a deflector shield legyen. Ha a hive a hátadon lóg és nem teszed le akkor folyamatosan gyógyítja a pajzsodat, a pajzs meg visszaveri a lövedékeket és ezzel tölti a liberty damage növelő buffját is. A heal sokszor önmagában elég, hogy soha ne lőjék le rólad a pajzsot, de ha mégis bajban van akkor egy headshot a libertyvel és maxra töltődik.

    Sebzés tekintetében meg iszonyat durva: +35-40% az intimidatetől, +60% ha maxon van a liberty, ezen kívül ha punch drunk a maszkod akkor további +20% a pisztolynak meg +20% HSD. A maradék brand setteknek én most 3 Walker, Harrisel, a nevesített golan chesttel és egy gilával tolom, de ha esik egyszer a nevesített Walker táska akkor térdvédőnek berakom a Sawyer kneepadet és az is +30% damage lesz ha találok egy jó helyet ahonnan nem lőhetnek hátulról és nem kell mozognom.

    Az a trükkje az effektív használatának, hogy bele kell mászni az ellenfél arcába és nem célozva lövöldözni, hanem csípőből hipfire-el, valamint nem szabad hagyni, h mögéd kerüljenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák