Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz bartucc #9782 üzenetére

    Lötyikeverést (én így hívom) úgy szoktam hogy csinálok olyan lötyiket amelyek számomra hasznosak és biztosan mindig használom őket. Nekem ezek a fortify carry weight és az invisibility.(imádok minden szemetet magammal hurcolni és bérgyilkos vámpír tolvajként jól jön a láthatatlanság is)
    Tehát a fontos recepteket megnézem neten, és azok élveznek prioritást. Mivel rengeteg pénz összejön (már 200 ezrem van de most kezdem csak a thief guildot) ezért ha betérek alkimista boltba akkor ott minden alapanyagot megveszek kivétel nélkül. Ha egy alapanyagból sok van (20-nál több) akkor összekeverem az összes másik alapanyaggal amivel csak lehet. Ezeken felül random kevergetek mindent, viszont a drágább dolgokra vigyázok. (nirnroot, crimson nirnroot és az éppen aktuális questhez való cuccok)
    Néha egyből meg is eszem nyersen a cuccokat ha egyetlen tulajdonságát sem ismerem.
    Mivel rengeteg pénz összejön ezért néha kénytelen vagyok venni drága lötyiket cserébe az én rengeteg de csak pár aranyat érő lötyijeimért. (az eladónak sosincs elég pénze, ez persze nem baj)
    Alchemy perkem egy sincs, majd talán nagyobb szinten. (jelenleg 49-es vagyok, uncapper felrakva, tehát nincs akadálya hogy akár erre is rakjak később perket)

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák