Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Jelentem végigvittem a B&W DLC-t. Még most sem hiszem el, hogy ez csak kiegészítő volt, hiszen annyi tartalmat pakoltak bele. Kérdőjelek, fészkek, táborok, még maradtak bőven, de a küldetéseket befejeztem. Óriási játék, nagyon nagy kedvencem lett, és azt hiszem hatalmas űrt hagy maga után, mert mostantól minden hasonló játékot ehhez fogok mérni.

    Spoiler! a végkifejlettel kapcsolatban:
    Először a Láthatatlan barlangjába indultam, de Dettlaffnál visszatöltöttem, mert éreztem hogy nem azt az irányt akarom. Most hogy befejeztem elmegyek a barlangba, megvan az Oriannától kapott kőkulcs.
    Megmentettem Syannát, aki a szalagnak köszönhetően túlélte, és kibékítettem Anna Henriettával. A Dettlaff elleni bossfight, nagyon felhúzott. A denevéres csapását nem mindig tudtam időben lereagálni, ezért sokszor kezdtem újra. Megint azt éreztem, hogy Quen nélkül, semmit sem érnék. Oké, messze nem fullos szettben mentem, mert az egész DLC-t a Remekmívű Macska szettben csináltam meg, és a +20% jeles kardot is csak a végén raktam be, jelekre rúnázva. Továbbá pár főzetes skillt aktiváltam, hogy a sok mérgezést bírjam a végén.
    Nagyon tetszett az epilógus Regissel, és örültem annak is, hogy Ciri újra felbukkant, nagyon hangulatosra sikeredett. Az ajándékba kapott mutátorgenerátort hogy lehet használni?

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák