Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz RandomName #31289 üzenetére

    Azon is elgondolkodtam, hogy a "bekövetés" és a nézettség nem ugyanaz, én is tapasztaltam magamon, hogy bekövetek egy oldalt valahol, valamikor, de aztán nem nézem, majd hónapokkal, évekkel később veszem észre, hogy ezt meg azt mi a francért is követem... A követői száma egy oldalnak lehet így +1, de a nézettsége -1. De fordítva is igaz lehet, ha hype-olnak valamit, aztán megnézem, de nem követem be... Ha elég hülye vagyok, akkor a reklámokat is beszopom és még pénzt is keresek az illetőnek, NA DE ha gané a tartalom, többet az életben nem nyitom meg az adott ember videóit, van is erre valami külön beállítás. Szóval valahol mégis csak kell az a minőség, vagy az a színvonal, amivel a követőket meg akarom tartani, nem?

    A *-hoz: igen, ezt is el tudom képzelni, ezért is írtam korábban valahol, hogy vannak olyan praktikák az oldal menedzselésében, amivel elő lehet segíteni, hogy a motor többekhez juttasson el. Nyilván az egész rendszer egy manipulatív álközösség, annyit érsz, amennyi reklámot beszopsz, meg amennyiért el lehet adni azokat a statisztikákat, hogy mikre és mennyit keresel, meg úgy mindent, amit látnak rólad, egy szóval mindent...
    Aki tartalmat szolgáltat, az is ugyanez a kategória, csak neki csepegtetnek valamit, hogy ezzel méginkább ösztönözzék, hogy minél több emberrel szopathassák be a reklámokat.

    A **-hoz: a minőség eleve egy relatív fogalom, biztos minden tudományban megvan rá a definíció, de ezeket én leszarom, a magam álláspontja szerint minőség alatt azt értem, hogy egy adott dolog - legyen az bármi - számomra összességében mennyire hasznos. Ez sok elemből tevődik össze, egy részük azonnal realizálódik, egy részük csak később. Amiket felsoroltál, ezek is lehetnek szempontok, és lényegében azok is. Ha nekem az kell, hogy röhögni akarok a trágárságon, és számomra egyébként nem tűnik full igénytelennek az adott ember vagy társaság, akkor könnyen lehet, hogy követőjük leszek, és amíg az általam elvárt szintet képviseli az oldal, addig ez így is marad. Ha közben elkezdenek szimfonikus zenét játszani és M1-et közvetíteni élőben, akkor viszont a minőség számomra megromlik.

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák