Új hozzászólás Aktív témák

  • Krinyo

    senior tag

    Tegnap délben én is beszúrattam a harmadik Pfizert, sima ügy volt. Hajnali 1 óta csak forgolódok, nem tudok aludni, fáj a karom rendesen. Nem úgy, mint az elsőnél, de jobban, mint a másodiknál. Mintha a nyirokcsomók is dagadnának, készülök az esti hidegrázásra. :)

    Közben jött a családban pár részletesebb teszteredmény vérből, megnézették nem csak a tüskefehérje (S mint spike), hanem a korona fehérjéje (N) elleni antitesteket is.

    Feleségem 1 éve esett át és áprilisban kapott két pfizert: az N, azaz a covid fehérjére reagáló antitestek szintje még kimutatható, de jelentősen a határérték alá csökkent (3-as érték, 9 alatt negatív), ellenben a tüskefehérje elleni antitestek (ami az oltások turbóznak, S) szintje brutális, 3800 BTU/ml feletti. Neki még nagyon nem kell a 3. oltás.

    Anyósom (62 éves) januárban kapta a 2 pfizert, ugyanakkor mint én, majd kb. április közepén átesett egy nagyon enyhe tüneteket mutató covidon, éppen csak tüsszögött, minimális mennyiségű vírussal találkozott az uonkáktól, de találkozott vele. Neki az N antitestek szintje a pozitivitás határa közelében van (8,x), azaz jóval magasabb, láthatóan találkozott a vírussal, de az S értéke csupán 57 BTU/ml, ami éppen csak pozitív. Az oltás hatása már az oltás utáni biosynex teszteken is látszott hogy gyengébb, de 9 hónap után is még mindig megvan, bár éppen csak pozitív a teszt. Jövő héten felveszi a harmadikat, addig elvileg megjön a kétféle sejtes immunválasz (!) teszt eredménye is, az is érdekes lesz a fentiek fényében.

    A feleségem értékeiből az látszik, hogy aki covidos volt, és arra kapott (mRNS) oltást, az brutális védelmet épít fel, ami szerintem tovább is tarthat, mint 1 év. Mulatságos olvasni, hogy egyes szakértők szerint majd évi 2 szúrás kell. Egyelőre 6 hónappal az oltás után még mindig csúcson van a spike antitestje és kimutatható mértékben még 1 évvel a covid után is (pedig minimális tünetei voltak) reagálna azonnal a szervezete a virus fehérjéjére is.

    Én két hét múlva csináltatok egy ilyen komplexet (kentaur), és kíváncsi leszek, hogy a harmadik pfizer mennyit lök a spike antitesteken, a jelenlegi kb. 65-ös BTU/ml-en.

Új hozzászólás Aktív témák