Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz maczika #33902 üzenetére

    fura nekem, hogy itt követelsz mindenféle tudományos tanulmányt arról, hogy az ivermectin nem jó covid gyógyszer... ez fordítva működik: keresnek megfelelő gyógyszereket, és amikről be tudják bizonyítani, hogy hatékony és biztonságos, tanulmányokban, majd élesben, azt engedélyezik széleskörű használatra.

    az ivermectinről nincs ilyen bizonyíték, akármennyit követelőzöl itt. anekdotikus bizonyítékok vannak, hogy Dr. Shanga Yitta Parmada leírja, hogy betegek százait gyógyította meg vele, a zinternetekből meg hamar kiderül, hogy ez a doki nagyon nagytudású, nobel-díjra is jelölték már (tök más témakörben). ennyi. ez nem klinikailag igazolt vizsgálat, ez anekdotikus "bizonyíték".

    ilyenem amúgy nekem is van: kísérleteztek vele az itthoni kórházakban, aztán feladták, mert nem ért semmit és nem volt kockázatmentes.

    ennyi van ebben a témában nagyjából, nem is szeretném hagyni itt a végtelenségig burjánzani, illetve ott a Legkomolyabb Kovid Topik, ahol biztos vagyok benne, hogy syberia kimaxolta az egészet linkekkel, metastudy-k tömkelegével. érdemes ott megvitatni, szerintem tudományos téren (ami persze egy mindig változó állapot és újra és újra meghaladják a korábbi eredményeiket, mert így működik) per pillanat nem igazán téma ez úgy, ahogy előadtad. ott bizonyítékok híján ejtve van. az india today az nem ilyen.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák