Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Drizzt #42621 üzenetére

    Azon is gondolkoztam, hogy esetleg az oltást beadó értette félre a kérdésemet, és amúgy alapból fél adag van a fecskendőkbe előkészítve, de ebben azért vagyok bizonytalan, mert jöhetnek emberek 1. és 2. oltásra is.

    Mivel nem hagyott a dolog nyugodni, ezért odamentem a betegeket irányítóhoz, hogy egy kompetens személlyel szeretnék erről beszélni, hogy miért így csinálják? Erre az első kérdése az volt, hogy ezt hol olvastam, és miután közöltem vele, hogy nagyobb híroldalak lehozták, pl. telex, hvg, utána azt nyilatkozta, hogy az szemét mind.
    Ezek után azért csak odaküldött egy orvoshoz, aki szintén hasonlóan viszonyult a témához, hogy azt amit írnak, nem kell elhinni, mindenki egészet kap csak a gyerekek és betegek felet.
    Szóval úgy éreztem, hogy eléggé lekezelő volt ő és a betegirányító is, emellett ha most ez a téma annyira fontos, lehetne talán felkészültebb is (tehát nem azt mondta, hogy igen, ez előző héten még így volt, de megváltozott az ajánlás, nem említette, hogy csak most adnának teljes adagot 3. modernának, és régebben felet adtak volna).

Új hozzászólás Aktív témák