Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Na, kellene egy kis segítség enyhén vakcinaszkeptikus meggyőzéséhez. történetesen tesóm (apum, anyum, és én 3x vagyunk oltva). Nincs az oltás ellen, viszont két okból húzódozik.
    Az egyik, hogy az elején sok fasságot kommunikáltak és annak az ellenkezőjét is, még orvosok is (a vezetésről, mármint a nem kommunikálásukról nem is szólva), a másik, hogy gyereket szeretnének majd sógornőmmel (aki szintén húzódik az oltás ellen ugyanezen okból, bár ő valószínűleg már be fogja oltatni magát), és, szintén a kezdeti hírek, hogy így meddőség, meg úgy impotencia, meg problémák lehetnek a terhességgel, meg a gyerekkel (főképp az mRNS) oltás miatt, és egyéb - valószínűleg azért alaptalan - riogatások (mint pl. a 'beépül a DNS-be!4!')
    Szóval nincsenek igazán az oltás ellen, de, mivel nagyon nincsenek hírek arról, hogy valaki beoltatta magát és már 'úgy csinált' gyereket, és hogy az oltásnak nincs káros hatása a gyerek egészségére, mert még nincs kint annyi ideje oltás, hogy elég idő elteljen a gyerek születéséhez, és hogy kiderüljön, lett-e valami gondja, ezért bizalmatlanok.
    Szóval, a sok rizsámnak a lényege, hogy van valami tanulmány az oltások hatásáról a már oltott szülőktől született gyerekek esetében? Tulajdonképpen én sem emlékszem nagyon ilyen hírekre. Ami így lehet pozitívum is, hiszen azt jelentheti, hogy nincs gond.

    Lehetőleg magyarul lenne jó (bár ez tudom kb. a lehetetlen), mert én még csak-csak átrágom magam egy angol szövegen több-kevesebb megértéssel, plusz egy szótárral, de ő(k) nem.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák