Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Mr K #60085 üzenetére

    Meg, de igen valószínű se a D-vitamin, se a vírusmegelőző orrspray gyakorlat nem esett volna le covid nélkül.

    Egyébként totál elméleti csirkét kergetünk körbe-körbe: azon emberek aránya, akik a valóságban el tudják kerülni a fertőződést igencsak egyszámjegyű %-ot kapirgál. A fiatalabb gyereke hazaviszi a kötelező suliból, ahova ha nem viszed vagy egy életre vágod el igazolatlan hiányzásokkal (nálunk komoly priusznak számít), és/vagy perkálhatsz annyiezer€/£-ot a bírságra, hogy nem bírja az alsónemű.

    Nem egyszemélyes háztartásban élőknél pedig nem sokat ér az elmélet, hogy "a maszk leveszi a vírustömeg 90%-át": ok, buszon megúszod, társad nem: úgy elkapod tőle, mint a sicc. Ha maszkban alszol, akkor is. Enyhe tüneteid lesznek? Persze. Csak most arról pörögtök, hogy hiába az enyhe tünetek, 10év múlva agy és péniszsorvadásban kimúlik minden ex-covidos. Komolyan, lassan már az oltásrettegők szintjét látom itt pepitában megjelenni.

    Én azt mondom, egyelőre tartsunk a valós problémáktól: az elmúlt 2év alatt több pénzt öntöttek covid-kutatásba, mint egy kisebb űrprogramba, a vírus minden kislábujjszőrét ismerjük már. Gigantikus nagymintás "kísérletekből" igencsak sok hatása lett dokumentálva. Kérdemén: hány "enyhetünetes" rhinónak, influenzatörzsnek, stb mentek utána ilyen alapossággal, kiderítve, nem lappang-e valami gigantikus disznóság az enyhe tünetek alatt?

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák