Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    Posztvakcinás szindróma.
    Perek a Covid-oltások miatt: bebizonyítható, ha a vakcina a hibás?
    (TL;DR: "Németországban hétfőn elkezdődik az első olyan kártérítési per, amelyet a vakcina mellékhatásai miatt indítottak a német gyártó, a BioNTech ellen." Kellemetlen tünetekkel jár, a krónikus fáradság szindrómához hasonló. Az oltás hatására kialakuló antitestek "megtámadják a szervezet saját szöveteiben vagy szerveiben lévő specifikus fehérjéket vagy más molekulákat". Valójában nagyon ritka lehet, azaz az oltásnak tulajdonított panaszok mögött legtöbbször egyéb betegség, vagy az oltással egyidejű koronavírus fertőzés áll.)

    A cikkben hivatkoznak a H1N1 elleni oltásra, aminél megfigyeltek olyan idegrendszeri mellékhatást (narkolepszia), amit maga a fertőzés is ki tud váltani. Ott könnyebb volt a bizonyítás, mert az idegrendszeri hatás csak bizonyos genetikai háttérrel rendelkezőknél jellemző, illetve maga a H1N1 fertőzés ritka volt. Ami felvet még egy gondolatot, amiről a cikk nem szól: még ha a covid elleni oltás okozta is a tüneteket adott esetben, alighanem az első covid fertőzés is hasonló tüneteket (long covidot?) okozott volna, viszont a covid fertőzés a H1N1-gyel szemben nagyon nehezen elkerülhető.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák