Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz kpityu2 #68626 üzenetére

    1. Nem bánom, fizessünk kártérítést. :) (A covid oltások miatti felelősséget átvállalták a kormányok, azaz az adófizetők fogják állni a cechet.)
    2. Azért ez így érdekes lesz: t72killer elmondásából tudjuk, hogy a briteknél jár kártérítés az oltás károsultaknak (automatikusan), gondolom hasonló meggondolásból, mint írtad (a társadalom kedvéért oltatták magukat). Ugyanakkor a sajtóból tudjuk, hogy a covidban elhunyt vagy megnyomorodott egészségügyi dolgozóknak nem jár semmi (gondolom abból a meggondolásból, hogy az egészségügyi dolgozók nem a társadalom iránti felelősségből maradtak a munkahelyükön, hanem puszta anyagi érdekből.)
    3. Az első pont persze feltételes, mert hogy bizonyítod, hogy a vakcina a hibás? (Az nem lenne túl igazságos, hogy aki az oltás utáni héten lett long covidos, vagy lettek nőgyógyászati problémái az kap kártérítést (mert biztos az oltástól volt), aki meg egy hónappal később, az nem.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák