Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Bencus88 #70929 üzenetére

    biztos megkapod majd a magadét az oltatlanságért (jogosan), de először koncentráljunk a többire: hanyadik napban vagy, azaz hány nap telt el azóta, hogy először tüneted lett?

    szerk.: bocs, közben látom, hogy 7. napon vagy. hát, oltatlanul sajnos normális, most találkozott először a szervezeted a vírussal, ilyenkor sok nap, amíg felépül egy immunválasz és a szervezet ki tudja pucolni a vírust. a vírusnak így jóval több idő jut szétterjedni, és mivel ez egy rendszervírus, eljut mindenhova (a szaglásvesztés például azt jelenti, hogy az agyadba is). van véroxigén (SpO2) mérőd? ujjbegyre rakható kis optikai kütyü, vagy újabb okosórák is tudják (apple, garmin, samsung stb.). ha nem, kérjél családtagtól és azért a nap elején és végén mérjél rá. lázad már semmi? a pulzusod és főleg a percenkénti légzésszámod nem magasabb a szokásosnál? nincs légszomjad?

    ezekre kell figyelni, illetve arra, hogy a 8-10. nap körül nem kezdesz-e el visszaesni, nem jelenik meg a láz, nem romlik-e az állapotod. ha igen, akkor azonnal irány a sürgősségi, vicc nélkül!

    de normál esetben majd helyrejössz, lassan építkező vírus ez. sok pihenés, sok folyadék és a sportot szigorúan felejtsd el most 3 hétig.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák