Új hozzászólás Aktív témák

  • mozso

    senior tag

    Jó régen írtam ide és éppen azon gondolkodtam, hogy megkérdezlek titeket, hogy miként értelmezitek ezeket az adatokat 2024 január - április között.

    Lehet megváltozik/zott a Covid ?

    Úgy tűnik elkéstem, mert a családom, a kollégám és felesége, valamint a kislányom barátnője és családja meg is válaszolta ezt ezen a héten.

    Előtörténet:
    2023 november 22 Covid mindhármunknál. Erőteljes lefutás, feleségem vacakul, én és kislányom közepesen vacakul.

    2024 február 8 RSV, dúrván hosszú lefutással, erős tünetekkel.

    Múlt héten én és a kollégám egy több száz fős rendezvényen voltunk, ahova elkísért a kislányom és a feleségem is, akik ugyanabban az időben ugyanabban az épületben voltak, amíg én előadást tartottam, csak másik emeleten.

    Pénteken és szombaton pedig kislányom volt ottalvós vendégségben.

    Hétfőre Covidos tüneteink lettek mindhármunknak. Minden tünet nagyon nagyon enyhe, kivéve a 2 napos ólmos fáradtság (ez volt gyanús). Lett egy teóriám, ami ma igazolódott.

    Kislányom barátnője és pár családtag, illetve kollégám felesége is tünetes lett. Minden ember esetében elég enyhe eddig és mind a 7 szereplőnél tökéletesen kijönnek a lappangási idők is. Úgy is, hogy a közös gócpontból mi és a kollégám is más-más napon tért haza, majd fertőzött tovább. Mindannyian tünetmentes fázisban fertőztünk és 2 ember (kollégám és a feleségem) jelenleg is tünetmentes, kivéve a fáradtságot.

    Ebből nekem ez jön le:
    3-4 havonta simán el lehet kapni, akkor is, ha a KÉK JN.x variánsunk volt decemberben és most is az uralkodó típus.

    Mintha fordítottan arányos lenne kinek milyen erőteljes a repetázás, feleségemnek gyengébb, nekünk picit erősebb, pont fordítva, mint decemberben.

    Akkor is elkaptuk, amikor az összes szennyvíz paraméter alapján azt gondoltam, semmi esély nincs erre. Minimálisan voltunk zárt térben, jó idő volt, várost néztünk, kivéve az előadást (2 óra) illetve a kiállítást (1.5 óra). Környezetünkben egyetlen láthatóan beteg vagy köhögő ember sem volt. Hazai és osztrák szennyvíz adatok alapján alig van covid, mint 2023 nyarán.

    Tők jól le lehetett követni utólagosan hogy zajlott minden. Természetesen amikor tünetek jöttek azóta nem megy senki sehova.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák