Új hozzászólás Aktív témák

  • rjy08

    tag

    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy mit lehetne kezdeni nagyobb áramkimaradás esetén a szabályos újraindításokkal? Egyik telephelyen előfordul, hogy több órás kimaradás van, vagy karbantartás miatt, vagy valami hiba miatt. Nem túl gyakori, de az ebből fakadó jelenség az, hogy látszólag elindulnak az eszközök, mégsem működnek megfelelően. Gondolok itt egy USG Pro 4-re és egy CK1-re. Nekem kell manuálisan újraindítani, ami kb abból áll, hogy USG tápját kihúzom, majd visszadugom. Ezt követően már van netkapcsolat és látszik a Controllerben is, rendesen feljön.
    Próbáltam olyat, hogy a beütemezett áramkimaradáskor előtte szabályosan leállítottam őket terminálból kiadott paranccsal. Miután visszajött az áram, az eszközök elindultak, de megint csak nem működtek rendesen, kellett a manuális restart.
    Gondoltam egy olyanra, hogy egy megfelelő szünetmentes tápegységgel, az akku lemerülés előtt automatikusan kiküldött paranccsal kapcsolja le az eszközöket. De az újraindításkor lehetséges, hogy megint csak fennállna a manuális restart szükségessége.
    Valaki tudna esetleg tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
    Köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák