Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok,

    Pár alap kérdésem lenne, kérem nézzétek el, ha ezeket már esetleg kitárgyaltátok, szükségem lenne most viszonylag gyors válaszra (nem azonnalira, csak holnap szeretnék felkészülten egyeztetni) de éppen szalad minden itthon, nagy segítség lenne egy összefoglaló válasz:

    Jelenleg analóg bronze csomagban vagyunk 120-as nettel, hűség nélkül, 4700-4800 forint körüli előfizetéssel. Megkerestek a vodafone-tól, hogy váltsunk digitális szolgáltatásra, eddig ellenálltam, mert nem igazán voltak tetszetősek az árak, és mivel tévét gyakorlatilag nem nézünk (és mivel az UPC/Voda az analóg csomagokban is elérhetővé teszi a csatornák jó részét digitálisan) de a mostani ajánlattal már lehet hogy tudok érdemben foglalkozni.

    Két csomagot ajánlottak ki, comfort + 150-es net 4990-ért horizon box-szal és prémium + 150-es net 5290-ért szintén horizon box-szal.

    Kérdeztem, hogy esetleg van-e lehetőség CI+ modulra, mert nem szeretnék plusz egy távirányítóval operálni ha nem muszáj, azt a választ kaptam, hogy azoknál a tévéknél van lehetőség ami a honlapon fent van a kompatibilitási listában.

    Az alábbi kérdéseim lennének:

    - van-e arról információ, hogy az analóg csomagot kompletten kivezetik mostanában, és így "eltűnik" a lábunk alól a szolgáltatás

    - a fenti árak mennyire számítanak kedvezőnek? a honlapon ennél magasabbakat találtam ez tény, de nagyon régóta vagyok ügyfél, és 20+ éve vodafone-os SIM-em van, ami gondolom egy ajánlatnál számításba jöhet

    - milyen minőségű a horizon box (ez az egyszerűbb, nem felvevős, ugye?) mennyire kell szívásra számítanom vele akár a TV akár a netszolgáltatás terén (XIV kerület)? Esetleg a horizon box távirányítójára rá lehet tanítani a TV pár alap gombját (on/off, hangerő)?

    - a TV készülékem nincs fent a kompatibilitási listában de van CI+ csatlakozója LG 32LJ500V a pontos típusa. Van esetleg valami tapasztalat ezzel a típussal CI+ terén? Esetleg lehet esély arra, hogy működik vele a kártya, vagy ha nincs a listában akkor biztosan felejtős?

    - egyáltalán melyik a jobb megoldás a CI+ vagy a külön box?

    Összességében nekem nem lenne fontos a váltás, akkor váltanék, ha muszáj (szolgáltatás megszűnés miatt) vagy ha nagyon kedvező az ajánlat (ez azért számomra nem az mert többet kellene fizetnem, a többlet szolgáltatást viszont nem használnám ki). Ugyanakkor azt tudom, hogy a mostani eszközök működnek, de az UPC/Vodafone esetén több eszköznél voltak komoly problémák amit nem szeretnék a nyakamba venni.

    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

    DeF

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák