Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    Múlt héten kezdődött a kálvária a vodafone mediabox-szal. Most már tudom, hogy akkor álltak vissza nálunk az iptv-ről koaxra (Bp 2.ker). Koax nem volt bedugva mióta az új box van, múlt héten egyszer csak eltűnt az adások 99%-a, a rádiókat meg a story4-et és az amc-t lehetett fogni (ez utóbbi kettőt azóta se értem :) ).

    Koax bedug, de öröm nincs. Időről-időre elmegy a kép néhány másodpercre (hang van ilyenkor), néha rózsaszínes lesz a kép, néha összeugrik (a tv jelzése szerint) 640x480-as felbontásra a kép a tv sarkába, kb. 1/4- méretre. Bekapcsolás után van amikor 1-2 órán keresztül jó, máskor 5 perc után elkezdi. Kikapcs/bekapcs néha segít, néha nem.

    Hívtam szerelőt múlt héten, hogy szerintem a STB megfingott, hozzanak újat, mivel az xbox gond nélkül megy, semmi képhiba (ugyanoda csatlakoztatva is próbáltam, mint az STB-t), ezért nem gondolom a tv-t hibásnak. Az előző boxot rákötöttem a monitoromra is és ugyanezt csinálta, a mostanit még nem, de felesleges körnek tűnik.

    Kicserélte (új HDMI kábel is lett), elment a srác, fél óra múlva kezdődik előlről. Azóta eltelt pár nap, semmi változás.

    Internettel nincsenek gondjaim. Próbáltam a fórumban keresni, de nem jártam sikerrel. Más tapasztalt ilyen jellegű hibát?

Új hozzászólás Aktív témák