Új hozzászólás Aktív témák

  • Memora

    senior tag

    Sziasztok, van rá némi esély, hogy a Vodafone-tól (vagy a router) ered az alábbi problémám:

    Kb: 1-2 napja állt elő az a helyzet, hogy a Windows 7-es asztali gépemről egyetlen program sem tud kapcsolatot létesíteni kifelé az internetre, pl: nem tud a vírusirtó frissíteni, stb. Az otthoni hálózat megy, ill. a böngésző is, de más nem.

    Egy régi Windows XP laptopon is kipróbáltam a vezetékes netkapcsolatot (másik kábellel és másik aljzatba), ugyanezt a hibát produkálta. A Windows 10-es laptopomon egyébként a WiFi tökéletesen működik, de gondolom a vezetékessel ugyanez lenne...

    Párszor elindítottam a Win 7 hálózati hibakeresőjét, mindig előjön az üzenet, hogy a "szélessávú modemnél kapcsolódási problémák léptek fel" (amit persze a PC/modem újraindítás nem old meg...). Talán a Vodafone kavart be valamit, de még nincs itt a nagy leállás ideje (viszont pár napja valamiért újraindították a modemet)

    Arra gondoltam, hogy meg kéne nézni a modem beállításait (UPC technicolor tc-7200.U), de nem tudom, mit keressek? Windows tűzfalat már kikapcsoltam (a modem tűzfalát szintén), de nem segített. Factory reset (ezt a végére tartogatom, mert a portforward beállításokkal mindig gond szokott lenni)? Firmware frissítés (ezt hogy)? Valami egyéb tipp?

    Fancy quote placeholder

Új hozzászólás Aktív témák