Új hozzászólás Aktív témák

  • SFU

    tag

    válasz gyemipapa #122130 üzenetére

    Sok választás nincs, Telekom lesz, de erőteljesen gondolkodok azon, hogy csak net, + előfizetéses streaming csatornák + egy literes gépet kiteszek a TV mellé, hogy a felvételekből a reklámokat át lehessen tekerni, és ami így sincs, arra ott lesz a magtár.

    A mobil előfizetéseket is viszem, lehet, hogy a T tudja kezelni azt, hogy egy háztartásban van telefon és net szolgáltatás is, a számlázásról nem is beszélve (meglévő, rájuk engedményezett számláról, neadjisten csoportos beszedési megbízás alapján díjat rendesen leemelni, időben könyvelni, nem pedig a levonást nem eszközölni, behajtással fenyegetőzni, e-pack kedvezményt elvenni, és ezt hónapokon keresztül, stb, stb, stb,)

    Szerintem ha a T ezeket tudja, nem lehet elég drága (nekem, természetesen ahogy látszik egy kicsit már ki vagyok borulva ettől a [@đz cégtől)

    Elnézést kérek a hangnemért, de ez már kikívánkozott, az UPC-ről évtizedeken át azt sem tudtam, mennyibe kerül, automatikusan kötöttem az újabb hűségidőt, sokkal jobb kondíciókkal, újra meg újra, ez meg........... :W

    "Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.” ― G. Michael Hopf, Those Who Remain

Új hozzászólás Aktív témák