Új hozzászólás Aktív témák

  • roger92

    tag

    válasz Okosandroid #132546 üzenetére

    Válasz NoOne1976 #132626 részére is.

    Sziasztok!

    Volt szerencsém nekem is kipróbálni és összevetni a képminőséget a Vodafone-os médiabox-szal neten, valamint a médikártyával koax-on.

    December 24-én aktiválódott a netes elérés. Nekem azóta folyamatosan van adás.
    Bécsben élek, így én ott használtam a műsorvisszajátszóval. Azonban most már működnek az élő adások is.
    VPN és minden nélkül használom a boxot, nemes egyszerűséggel egy mobilnetes router-be csatlakoztatva.

    Azt vettem észre, hogy legalább 6 Mbit/s net szükséges az adások lejátszásához. Ausztriában csupán 20 Mbit/s-es a netem… ( El van maradva MO-hoz képest ebben a tekintetben )…

    Azonban stabil és mindig működik a box. Ha esetlegesen mégis megakadna, akkor mindig Service módban végzek egy szoftver frissítést, utána bekapcsolva a boxot, mindig fekete képernyő fogad a koax hiánya miatt. De, ahogy ki és visszakapcsolom a készüléket, egyből átáll netes élő adásra.

    Képminőséget összehasonlítva, talán a koax egy nüánsznyi szebb képminőséget produkál. De közel azonos a minőség. Gyönyörű a kép az M4 Sportot, valamint a TV 2-őt nézve.

    A január 2-i leállás 2 000 Ft-os műsorszolgáltatási kompenzációját, csak a netesek kapják. Koax-os területek ebből kiesnek.
    Noha koax-on nem működött a vezetékes telefonunk sem, a hivatalos fáma szerint 72 órán belül elhárították a szolgáltatás kiesést, így nem vagyunk jogosultak semmilyen kompenzációra.

    A hiba fenállása során, Yetteles számokon kívül senkit sem lehetett hívni, még más vezetékest sem. A voda ügyfélszolgálata is elérhetetlen volt.

Új hozzászólás Aktív témák