Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz canniball #23457 üzenetére

    Sajnos konkrétat nem tudok én sem, de tény, hogy sokan jelezték már itt, hogy vissza akartak lépni, és olyan árakkal riogatták őket, hogy átgondolva már nem is éri meg visszalépni! Aztán, hogy ez csak kisebb csomagnál él, vagy egy-egy szolgáltatás lemondásánál is, azt már nem tudom, de gyanítom jobban járni úgyse hagynak!

    Ha lemondasz valamit, onnantól már nem lesz csomagod, és mindjárt bukod a csomagkedvezményt! Én is most nem régen próbáltam a jelenlegi 60-as helyett 120-as netre váltani, tekintve, hogy 4590-et fizetek a 60-ért, ugyanakkor csomagban a 120-as 2300Ft, a 240-es pedig 4400Ft! Sajnos hiába van három szolgáltatásom, ha nem pont abban az összeállításban kell ahogy a honlapjukon fent vannak a csomagok, akkor mindjárt nem ezek az árak érvényesek, és 6300Ft-ért akarták adni a 120-as netet! Így nem is váltottam!

    Külön érdekesség, hogy bár tavaly júliusban hosszabbítottam csomagra, két év hűséggel, mindjárt utána szeptember elején csak a netet módosítottam is 50-ről 60-ra, 1 év hűséggel, így az már jelenleg is határozatlanban van, a UPC honlapja szerint is, még a TV-re és a telefonra van még közel 1 év hűségem! Ebből én arra következtetek, hogy már nem csomagban vagyok, mivel az a net váltáskor megbomlott, ami az eltérő hűségidőkön is látszik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák