Új hozzászólás Aktív témák

  • #99546112

    törölt tag

    Annyira szánalmas ez a cég, hogy ez már hihetetlen!
    Nemtudom ki figyelte utóbbi irományaimat beruházással kapcsolatosan. Lényeg röviden, túloldalban van szolgáltatása a cégnek, mi oldalunkban csak az akna van kiépítve, kábel nincs benne. A fő gond az volt, hogy a túloldalból valahogyan át kellene hozni a mkábelt, de ez eddig 2 x el lett utasítva, mert költséges és nincs rá keret. Kijött két ipse megnézték hogy is van itt ez az egész és megállapították hogy van két akna ami párhuzamos egymással, ezt kellene összekötni (hozzáteszem amúgyis felvan túrva az út, mert egy nagy beruházás folyik itt ami az utcánkat nem kis mértékben érinti), elmentek, aztán rá egy hétre elkezdtek csinalni ezt, még meg is kérdeztem akik csináltk, hogy mit csinálnak, mondták a upc-s kábelt hozzák át ebbe az oldalba. Ó mondom zsír. Megcsináltak, 2 csővel összekötöttek, de mondja a kábelezést nem ők csinálják.
    Eltelt 2 hét semmi. Egyszer csak jön egy levél, hogy költséges és nem lehet a kivitelezést megvalósítani. Felhívom az ügyfélszolist, hogy ez most mi.. Megnézi a gépben, mondja hogy annyira rálátása nincs erre, de ő azt látja hogy 2 beruházás is folyamatban van, de ebből 1 el lett utasítva. A másik viszont folyamatban van, de kapcsol nekem valakit akivel beszéljek, jó..elmondom másodjára is a sztorit. Mondja hogy hát kapcsol valakit mert ő ebben nem tud segíteni xDDDD elmesélem harmadjára is a szotrit, mondja a nő, hogy igen el lett utasítva, viszont mondom a kolléganője azt mondta ketto fut, ebből egy el lett utasítva, de ennyi, mást ő itt nem lát :W :F Jó, elmesélem neki, hogy kivitelezve lett AZ a része, hogy áthoztak ebbe az oldalba, vagyis a kábelt kell már csak, mondom az a 30m kábel kerül olyan sokba? :F magyarázott egy sor blabla marhaságot. Mondom vagy kapcsoljon nekem valakit ez ügyben, vagy indítson egy újabb beruházást, mert ezt nem tudom elfogadni, ill. milyen jogcímen lett elutasítva, mert akkor felesleges volt a legköltségesebb részét megcsinálni, ha nem lesz belőle semmi, így el is hiszem hogy nem térül meg semmi :DD
    Kb ennyi a sztori, most várom h jöjjenek, de mondta a nő h akkor majd becsenget a kolléga és esetleg elmondja mi a gond. Megjegyzésbe meg leírta a sztorit és ennek fényében néznek utánna.
    Szerintetek? Total vicc az egész. Namost vagy ekkora az összevisszaság a cégnel, vagy valamit nagyon elbaltáztak. Vagy a jelerősség kevés vagy nem értem mi akadálya lenne ennnek a részének..fel lett mérve, ahogy mondta aszerint össze van kötve a két oldal, az elosztón ami a túloldalban van még mondta is hogy van annyi mittudomén micsoda hogy jutna nekünk is csati. Szal nem értem..
    Szerintetek nem vicces?! Nekem mondjuk nem.

Új hozzászólás Aktív témák