Új hozzászólás Aktív témák

  • Seirei

    tag

    Üdv!

    Egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok, elnézést a hosszért:

    Tavaly ígérgették hogy cserélik a még őskövület scientific atlanta EPC2203-as modemünket az akkori ubeera díjmentesen amit végül nem tettek meg, annak ellenére hogy többszor jelezték, küldik. Ezután nem foglalkoztam vele egy jó darabig, viszont utóbbi időkben vállalhatatlan lett a net a folytonos szakadások miatt (megfagyó idős modem), így ismét felhívtam őket 3 napja, amikor is rögtön kínálták az új connect boxot, viszont mivel meglévő előfizetők vagyunk, és 500-as csomagra se váltottunk, így felszámítják érte a 8000-s díjat, annak ellenére hogy több éve nem cserélték a modemet.

    Őszintén szólva, nem nagyon érdekelt wifi opció modemen, bőven elég lett volna az ubee-s amit sima modemként használtam volna (van több router is itthon), viszont most hogy ez lett, van valami megoldás az összeg lekanyarítására?
    Konkrétan ígértek valamit díjmentesen amit nem kaptam meg, és most pedig egy ilyen szarért kell 8 ezret fizetnem.
    Ügyfélszolgálattal ismét beszéltem az új modem beregelése után, elmondtam tagnak a szitut (beígért, de meg nem történt modemcsere), ő pedig csak annyit tudott mondani hogy reklamáljak majd köv. hónap számlázáskor.

Új hozzászólás Aktív témák