Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz rgeorge #56623 üzenetére

    Megvolt a technikusi látogatás. Egyrészt rendbe tette a kábelezést, volt benne egy felesleges toldás a régi analóg DVR miatt, most egy hármas elosztó maradt, az "üres" ágat lezárta (a kép még a régi állapot):

    Az eszközt (TC7200) kitesztelte DOCSIS teszterrel, minden rendben van vele. A bridge módban lassabb átvitel valami kliens anomália lesz, ami érdekes, hogy két eszközön, amin lassabb volt az átvitel bridge módban, Intel 82579LM hálókártya üzemel, a régebbi, 82566MM vezérlővel rendelkező harmadik kliensen nem volt lassulás. Az egyik kliensen töröltem az illesztőt, a Windows 10 felrakott egyet, azzal helyreállt a sebesség bridge módban is.
    Annyit megtudtam egyébként, hogy a ConnectBox modemként semmivel sem jobb, mint a TC7200, esetleg annak, aki routerként egyetlen eszköznek használná, de ott is erős kompromisszumokkal, említett egy lakótelepi lakást, 250 lakás a házban, a szoba másik sarkában sem volt már vétel.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák