Új hozzászólás Aktív témák

  • #21610240

    törölt tag

    Sziasztok!

    Békés boldog tudatlanságban élő elégedett Digi előfizető vagyok (voltam), de most költözöm és az új helyen nincs Digi. Marad a UPC. Csevegtem egyet a telefonos ügyfélszolgálattal, csupa jó hírük volt, remek ajánlatok, egyedi kedvezmények és más bla-bla, de folyamatosan éreztem, hogy mindent rám akarnak sózni és nem adnak átfogó tájékoztatást, valódi opciókat. Iszonyat nagy küzdelemmel tudtam az emberből kicsikarni némi infót, de pár kérdésemre így sem kaptam (hihető) választ. Kérlek, segítsetek.

    Először is validáljátok légyszi, hogy az alábbi hűsőgidős ajánlatok értelmes-e:
    - Bronz TV + 120-as net + telefon: 5890 Ft
    - Gold TV + 120-as net + telefon: 6280 Ft
    - Bronz TV + 500-as net + telefon: 6280 Ft
    - Gold TV + 500-as net + telefon: 6970 Ft

    Belemenjek-e a ráutaló magatartásos szerződéskötésbe vagy elérhetem valahogy, hogy legyen írásos nyoma a megállapodásnak és a feltételeknek?

    2 vagy 3 tévén szeretnénk nézni az adást. A Diginél ez nem gond, de itt ezt a Médiabox-ot nyomatta az ember, mint kizárólagos opció. Persze a weboldalukon megtaláltam, hogy az analóg tartalmak jönnek anélkül is, sőt, jópár digitális kódolatlan is van. Esetleg van valahol egy naprakész lista az összes csatornáról, ami sima DVB-C-n nézhető? És vajon ez meddig marad így?

    A további Médiabox költsége tényleg 890 Ft? Mert az ASZF-ben ennél magasabb összegek szerepelnek. Elkényeztetett Digi felhasználóként eléggé fáj plusz havidíjat fizetnem azért, hogy kikódoljam a (számomra) feleslegesen bekódolt csatornáikat.

    Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák