Új hozzászólás Aktív témák

  • Watercolour

    aktív tag

    válasz gduck #74285 üzenetére

    "Miért lenne ős technika? Azért mert nem optikán szolgáltatnak, még nem ős a technika"

    Nem feltétlen ős, csak ha a két technológia összes előnyét és hátrányát feldobálod egy mérlegre, erősen az FTTH felé fog billenni.

    "Ráadásul ennek a nagy sebesség hajhászásnak (2000Mbit?!) sincs semmi értelme, az előfizetők igen csekély része használja ezt ki."

    A többi internetszolgáltató topikjában és ebben is rendszeresen kinyitják a kollégák ezt a könyvet, és mindig élvezettel figyelem, amikor a szakértő urak megmondják, hogy kinek mekkora sávszélességre van szüksége és miért, és annál semmiképpen sem többre. Annyira kínos már, hogy én érzem magam rosszul helyettük.

    "Nem baj, b*ssz*k tönkre csak nyugodtan ezt a szerencsétlen bolygót ezzel a (túl)fogyasztó társadalommal :("

    Mindezt postoltad egy internetes fórumra, ahol technológiáról beszélgetünk, ami egyáltalán nem létfontosságú a tradícionális értelemben vett élethez, például egy barlangban. Az a baj ezekkel a pszeudointellektuális felsóhajtásokkal, hogy valójában teljesen értelmetlen szellemi maszturbálás az egész.

    Egyébként kíváncsi lennék arra a mentális gimnasztikára, ami "bebizonyítja", hogy a nagyobb sávszélesség tönkreteszi a bolygót.

    (#74284) HartgeH3-2.8
    "Yahh azért a UPC szerelő elejtett egy poént, hogy az a Telekom 2000Mbit csak portonként ezer."

    Ez igazából nem volt titok senki előtt, aki kicsit is utánanézett (például elolvasta a szolgáltatás rövid leírását a Telekom oldalán). A legnagyobb húzóereje szerintem a Telekom FTTH-nak a gigabit felfelé. (Szinte várom már, hogy valaki beugorjon megmagyarázni, hogy arra senkinek sincs szüksége. :DD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák