Új hozzászólás Aktív témák

  • The Goth

    tag

    Némi véleményt szeretnék kérni az alábbi dologban;
    Adott egy új előfizetés, pontosabban ez év szeptember 26.-i. Ami az első két hónap 0ft. akciójuk keretében lett megrendelve, a tényleges bekötés maga október 4.-én történt. Sima internet 150, új előfizetőként 4099ft./hó havidíjjal + 100ft. a soha nem leszen használt vezetékes telefon amit kötelezően hozzácsaptak. Mert hogy anélkül már nem lehet. Vagyis 4199ft./hó havidíjjal. E-packkal 3599ft./hó. Na már most beléptem a My UPC fiókomba és látom, hogy van egy 6328ft.-os befizetendő számla. Ráadásul olyan számlázási időszakkal, hogy az önmagában is abszurd: 0001.12.31 – 2019.10.28.-ig. Amiről egyébként semmilyen értesítés nem jött, vagyis ha nem lépek be, akkor simán tudomást sem szerzek róla. Szóval, azzal tisztában vagyok, hogy ha 26.-a előtt van megrendelve, akkor az első számla másfél hónapról fog szólni, (ez sem teljes világos, de ezt írják, hát legyen) csakhogy, itt 26.-án történt a szerződés, a tényleges bekötés pedig egy teljes héttel később. (Megjegyzem ez a UPC hibájából történt, mert a szerelőnek nem adtak megfelelő kulcsot a szekrényükhöz, így kétszer kellett visszajönnie.) És azzal is tisztában vagyok, hogy előre számlázzák a hónapot, nem utólag.
    Vagyis
    1.) Az első számlának elvileg csak decemberben kellett volna jönnie, mert így nincs meg a két hónap 0ft.
    2.) Az első számlának 3599ft.-ról kellene szólnia, tartalmazva az e-pack kedvezményt.
    3.) Még ha el is fogadom, hogy a 26.-i szerződés kötés miatt másfél hónapról szól az első számla, az akkor is legfeljebb 5399ft. már ha csak az egy hónapra eső e-pack kedvezményt vesszük is. Ha pedig időarányosan a másfél hónapra, ahogy a havidíjat számolják, akkor 5098ft. lenne. És az elsőnek számlának továbbra is decemberben kellene jönnie.
    Hívtam a 1221-et, de spíné aszongya, „most rendkívül leterheltek” meg hogy a várakozási idő jelentősen megnőtt, nekem meg se időm, se kedvem fél órát, vagy még többet tartani és még a telefonszámlámat is növelni emiatt, szóval ezt egyenlőre talonba tettem. Szóval a kérdés (kicsit költői), hogy én nem értem a dolgot, vagy ők baszták el?

    "A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

Új hozzászólás Aktív témák