Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz cof #94708 üzenetére

    A reggel telóról nekifutottam a hsz-nek, csak jött egy hívás és szétbarmolt mindent, aztán el is engedtem a dolgot :D Meg, az 500 az atom stabil mindig most már, de régebben voltak gondjaim a modem miatt, aztán cserélve lett és megoldódott. PaceHD-nak örülnék, mert reggel félkomás állapotban látom az időt rajta, illetve táplálja usb-n a chromecastet.
    Nem szimpatizálok még a VTV box-al, mert a fórumban azért vannak panaszok rá...
    Az a baj, h nincs értelmes konkurencia és ezért van ez az ár, ugyanis a Telekomnak a házban csak max 30 mbit-es szolgáltatása van ami szerintem még adsl, vagy fene sem tudja, de tuti nem optika vagy koax. Ráböktem a gombra a weboldalon, hogy szeretnék bővebb infót, de ma sajnos nem sikerült jól időzíteniük a hívást, aztán holnap hátha...
    Igazából érdekelne egy kombo ami a jelenlegi kábel + voda 2 előfizus v. kártyás mobil szolgáltatást is takarna és mindezt jó árban :) Valakinek van esetleg tapasztalata? Váltott valaki ilyen formában?

    (#94709) F-ECT$:
    Nincs Digi sajnos :( De amint megjelent és rendelhető, abban a pillanatban váltottam, nem is gondolkodnék egy percet sem.

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák