Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sziasztok Sracok (csak idetalaltam) D90-hez ma erkezett meg a YN468II-m, egyenlore mezitlabas Energizer elemekkel megy, boszme erosnek tunik a beepitett mokusvillantohoz kepest es es meg nem is az olcso 3rd party vakuk felsokategoriaja.

    Amiert bebatorkodtam (idom engedi majd term. visszaolvasok), hogy hogyan,merre, mikor, milyen esetekben erdemes hasznalni a vakut. Soha az eletben nem hasznaltam meg rendes vakut (Real_Necro Nikonjat kiveve a tavalyi gyori fotostalin).

    Valami alapokat elmagyarazo YT videot, jo cikket (magyar vagy angol, mind1) tudnatok a temaban ajanlani?

    Foleg tajkepeket fotozom, ritkan urban landscape-t, megritkabban embereket. Ez lenne az egyik fo alkalmazasi terulet, a masik fo (ha nem A fo) varandos felesegem, szules fobb pillanatai, nameg kisfiunk, van kb 5 hetunk meg vissza, szoval ennyi ido alatt minel tobb infot, tapaszalatot, tudast szeretnek magamba szivni, remelhetoleg az itt (is) kapot segitseggel. :R

    Szoval, merre induljak el? Talaltam gyorsba 2 cikket a DPS-en.Elso, masodik, de meg en is erzem, hogy lehet nem ilyen melysegben kellene belevagni, hanem szepen komotosan az alapokrol.

    Koszi elore is

    udv
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák