Új hozzászólás Aktív témák

  • fererencz89

    őstag

    Sziasztok!

    Úgy két éve nem indult a gépem. Am3+ Asus m5a97 pro deszka, fx8350 proci,... CPU led folyamatosan világít, ventik forogtak, de nincs kép, nem is csippan. Gondoltam előszedem a cuccot, cserélem az alaplapot. Előtte még gondoltam egyet, kiszereltem a házikóból, dobozra tettem, bele a táp, proci, ram. Be akartam dugni a hálózatba, de minden világítás elhalványult.
    Ha a tápot önmagában akartam bedugni, akkor is. Automatát nem nyomta le, de még 10 percig nem tudtam indítani nagyobb fogyasztót (porszívó), majd a hálózat magától helyreállt, mintha semmi nem történt volna. A táp FSP FSP600-50ARN, vagy valami nagyon hasonló. Az eset után leszedtem a burkolatot, nem láttam belül elváltozást, szaga sem volt.
    Mielőtt félreraktam a cuccost (tehát egy két éve volt ez), kimértem a táp minden ágát multiméterrel, jó értékeket kaptam. Most meg ez a jelenség...

    Mire utalhat ez? Lehet, hogy a táp volt a ludas, már eleve? Sajnos ismerősi körömből nem tudok szerezni másikat próbára. Esetleg mégis valami ötlet, amivel elindulhatnék?

    Köszi!

    Nem szotkam hibázni.

Új hozzászólás Aktív témák